LATVIJAS DATORTĪKLU SKOLAS PRIVĀTUMA POLITIKA

Datu pārziņa kontaktinformācija

Pārzinis – SIA “OptiCom”, vienotais reģ. Nr. 40003231409, Rūpniecības ielā 5, Rīgā, LV-1010.

Datu drošības speciālista kontakti

Pakalpojumu sniedzēja ieceltā Datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai Rūpniecības ielā 5, Rīgā, LV-1010 ar atzīmi “Datu aizsardzības speciālists”.

Piekrītu savu personas datu izmantošanai sekojošiem nolūkiem:

1. FOTO UN VIDEO MATERIĀLI

1.1. Datu apstrādes nolūki

Latvijas Datortīklu Skolas pasākuma dalībnieki var tikt minimāli fotografēti un/vai filmēti ar mērķi nodrošināt pasākuma norises pierādījumu, t.sk. pasākuma atbalstītājiem.

Netiek uzņemtas vai izplatītas cilvēku portretu bildes.

Latvijas Datortīklu Skolas organizatori patur tiesības izmantot foto un video materiālus no pasākuma – stendu bildes, reģistrācijas galda bildes, runātāju bildes, zāles kopskata bildes, foajē kopskata bildes – publikācijās vai citos ar pasākumu saistītajos materiālos: pasākuma mājaslapā, bukletos, ielūgumā, informatīvajos materiālos, avīzēs, žurnālos, mājaslapā, televīzijā, reklāmas klipos.

Lai nodrošinātu dalībnieku privātumu, personu portretu bildes, vārdi, uzvārdi vai citi dati netiek identificēti publicētajos foto vai video materiālos.

1.2. Datu apstrādes pamats

Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieku piekrišana.

1.3. Datu saņēmēji

Pasākuma norises pierādījuma foto un video materiāli bez identificējamām privātpersonām, var būt pārsūtīti Latvijas Datortīklu Skolas pasākuma partneriem partneru iekšējās kārtības nolūkos.

1.4. Datu glabāšanas termiņš

Dati tiks glabāti vienu gadu no pasākuma norises datuma.

2. VIESNĪCA

2.1. Datu apstrādes nolūki

Viesnīcai tiek sniegta minimālā informācija par Latvijas Datortīklu Skolas dalībniekiem, lai veiktu iepriekšējo viesnīcas numuru un pakalpojumu rezervāciju (rezervācijas datums, istabas veids, cilvēka vārds un uzvārds).

Reģistrācijas apstiprinājums notiek personiski Latvijas Datortīklu Skolas dalībniekam aizpildot, parakstot un nododot viesnīcas pārstāvjiem viesnīcas reģistrācijas lapu pasākuma pirmajā dienā.

2.2. Datu apstrādes pamats

Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieku piekrišana.

2.3. Datu saņēmēja privātuma politikas noteikumi

Datu saņēmējs ir viesnīca Baltic Beach Hotel, Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015, Latvija. Datu apstrāde notiek saskaņā ar viesnīcas privātuma politikas noteikumiem https://www.balticbeach.lv/lv/viesnica/noteikumi-nosacijumi/ .

3. PASĀKUMA LIETOTNE (APLIKĀCIJA)

3.1. Datu apstrādes nolūki

Latvijas Datortīklu Skolas pasākuma dalībnieku minimālā informācija (e-pasta adrese, vārds un uzvārds) tiek iesniegta pasākuma lietotnes (aplikācijas) izstrādātājam.

Pasākuma lietotne (aplikācija) ir paredzēta ērtākai dalībai pasākumā: iespēja aplūkot pēdējo pasākuma programmas versiju, veidot personalizētu programmu, sazināties ar partneru pārstāvjiem, sekot līdzi pasākuma izmaiņām, saņemt informāciju par pasākuma norisi utt.

Papildus informācija, ko Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieki vēlas pievienot savos profilos ir katra dalībnieka brīva izvēle.

Lietotnes izstrādātāju privātuma politika https://attendify.com/privacy_policy/

3.2. Datu apstrādes pamats

Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieku piekrišana.

3.3. Datu saņēmēja privātuma politikas noteikumi

3.4. Datu glabāšanas termiņš

Dati tiks dzēsti no lietotnes izstrādātāja resursiem 5 (piecu) darba dienu laikā pēc pasākuma norises dienas. Dati tiks glabāti lietotnes izstrādātāja rezerves kopijās saskaņā ar lietotnes izstrādātāja privātuma politikas noteikumiem.

4. PASĀKUMA PARTNERI

4.1. Datu apstrādes nolūki

Pēc Latvijas Datortīklu Skolas partneru jeb atbalstītāju pieprasījuma saņemšanas un pēc datu pārziņa uzskatiem, personas dati minimāli nepieciešamajā apjomā (uzņēmuma nosaukums, e-pasta adrese, vārds un uzvārds) par Latvijas Datortīklu Skolas pasākuma dalībnieku var tikt sniegti Latvijas Datortīklu skolas partneriem kā pasākuma faktiskas norises pierādījums.

4.2. Datu apstrādes pamats

Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieku piekrišana.

4.3. Datu saņēmēji

Personas dati minimāli nepieciešamajā apjomā tiek sniegti pamatojoties uz katra specifiskā partnera atbilstību personas datu apstrādes noteikumiem: Privacy Shield (Privātuma Vairogs) ietvaros, Eiropas savienības VDAR ietvaros vai arī pamatojoties uz attiecīgajām garantijām par datu drošību (ES standartklauzulas):

HPE - https://www.hpe.com/us/en/legal/privacy.html

Check Point - https://www.checkpoint.com/privacy/

Zabbix - https://www.zabbix.com/privacy_policy

Clico - http://www.clico.pl/polityka-prywatnosci-i-cookies-clico/polityka-prywatnosci-clico

Radware - https://www.radware.com/privacypolicy.aspx/

Arrow - https://www.arrow.com/en/legal/privacy-policy

Also Latvia - https://www.also.com/ec/cms5/lv_5210/5210/legal/datu-privatuma-zinojums/index.jsp

Clico - http://www.clico.pl/polityka-prywatnosci-i-cookies-clico/polityka-prywatnosci-clico

Dan communication – VDAR.

4.4. Datu glabāšanas termiņš

Dati tiek glabāti adekvāti nepieciešamajā termiņā.

5. DATU SUBJEKTU TIESĪBAS

5.1. Latvijas Datortīklu Skolas dalībniekam ir tiesības attiecībā pret savu datu apstrādi, kas tiek klasificēti kā personas dati saskaņā ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem, tajā skaitā:

5.1.1. Pieprasīt savu personas datu labošanu, ja tie ir neatbilstoši, nepilnīgi vai nepareizi.

5.1.2. Prasīt savu personas datu dzēšanu, piemēram, ja personas dati tiek apstrādāti, pamatojoties uz piekrišanu un Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieks ir atsaucis savu piekrišanu. Šīs tiesības nav spēkā, ja Personas dati, kuru dzēšana tiek pieprasīta, tiek apstrādāti, arī pamatojoties uz citu tiesisku pamatu, piemēram, līgumu vai no attiecīgiem normatīvajiem aktiem izrietošajiem pienākumiem, vai to saglabāšanu nosaka spēkā esošo normatīvo aktu prasības.

5.1.3. Ierobežot savu personas datu apstrādi saskaņā ar piemērojamajiem normatīvajiem aktiem, piemēram, laikā, kad organizators izvērtē, vai Latvijas Datortīklu Skolas dalībniekam ir tiesības uz savu datu dzēšanu.

5.1.4. Saņemt informāciju, vai organizators apstrādā Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieka personas datus un, ja apstrādā, arī piekļūt tiem.

5.1.5. Saņemt savus personas datus, ko Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieks ir sniedzis organizatoram un kas tiek apstrādāti uz piekrišanas un līguma izpildes pamata rakstiskā formā, vai kādā no biežāk izmantotajiem elektroniskajiem formātiem un, ja iespējams, nodot šādus datus citam pakalpojumu sniedzējam (datu pārnesamība).

5.1.6. Atsaukt savu piekrišanu savu personas datu apstrādei.

5.1.7. Iesniegt sūdzības par personas datu izmantošanu Datu valsts inspekcijai (www.dvi.gov.lv), ja Latvijas Datortīklu Skolas dalībnieks uzskata, ka viņa personas datu apstrāde pārkāpj viņa tiesības un intereses saskaņā ar piemērojamajiem normatīvajiem aktiem.

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai atbalstītu jūsu pieredzi mūsu mājas lapā. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat izmantot mūsu sīkdatnes.